Sedoj hygger sig…

Det er så skønt, når gode gamle Sedoj kommer i dette humør, hvor den får fuld gas, og han render rundt på folden, som var han 3 år. Han er altid min smukke Sedoj, men når han sådan svæver hen over marken på trods af diverse skavanker, så slår mit hjerte en ekstra gang…

Smukke Sedoj…

Let opvarmning i galop

Så er der tid til en lille pause

Fuld fart på Sedoj

Så bliver der strukket ud i fuld galop

Frisk galop

Smukke smukke Sedoj

Skønne Sedoj

Så løbes der stærkt – savner at sidde på ryggen af ham i det der tempo

Dejlige Sedoj

Galop langs hegnet

Fuld fart…

Han er så fin

Dejlige Sedoj

Pause i løsdriften

Så smuk

Elsker det der udtryk han har her

Se mig, jeg løber hurtigere end vinden

Min smukke Sedoj

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *