Endelig på tur igen

Så blev det endelig tørvejr, og vi kunne komme på en skøn aftentur, og det var bare så hyggeligt.

Hestene var supersøde, og gjorde bare deres bedste. Sedoj og Felecia red afsted, mens jeg havde Silver med i seletøjet. De fik lov til at øve sig i at ride lidt på egen hånd, og så kunne Silver øve sig i, at blive ladt lidt tilbage. Det gik fint for alle parter.

Sedoj og Felecia er altid skønne at have med på tur, og jeg er bare så stolt over dem begge. De er bare så gode sammen, og det er en fornøjelse at se, hvordan de udvikler sig sammen.

Silver bliver hele tiden dygtigere, og det er en fornøjelse at arbejde med ham. Han gør altid sit bedste – dog krydret med lidt unghestepjat en gang imellem, men det skal der også være plads til. Han er supersød og nem at arbejde med. Han har fået et nyt seletøj, der sidder lidt bedre, men vi skal lige have indstillet det helt perfekt. Glæder mig så meget til fremtiden med ham…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *