En hyggelig valentinsdag

I dag er det Valentinsdag, og jeg har brugt den sammen med de to bedste “mænd” i mit liv, nemlig Sedoj og Silver. Det var bare så hyggeligt!

Sedoj er lidt beskidt, men vejret er godt nok heller ikke med os. Der er bare vådt og vådt og mere vådt. Håber det betyder, at vi får et fantastisk forår med alt det her vand.

Men selv om han er beskidt, så er han jo stadig min smukke dreng. Det er lidt specielt at tænke på, at I år har han været i mit liv i 19 år! Det er alligevel nogle stykker. Og han har bare altid været der igennem tykt og tyndt. Jeg kan altid regne med Sedoj…

Og så må vi jo ikke glemme søde Silver. Den bette fyr, som kom ind i mit for 2 år siden. Det er lidt vildt, at tiden går så stærkt. Nu er han på vej mod de tre år, og han udvikler sig bare så meget både fysisk og mentalt.

Sedoj er aldrig fedtet med kyssene, så jeg fik mange nysser her på Valentinsdag af den bløde mule på skønne Sedoj. Tak Sedoj for alt, og jeg håber der bliver meget mere, selv om de små skavanker efterhånden bliver tydligere…

Silver plejer ikke at være genert, når det kommer til at give kys og mule mig i hele hovedet, men det var han altså i dag, så jeg måtte nøjes med et Valentins-knus, men det er jo heller ikke så ringe, når det kommer fra en dejlig charmetrold som Silver.

Vi nød lidt tid sammen ude på marken, og jeg synes det er så skønt at gå der sammen med de her to dejlige heste og lave ingenting. Bare være sammen med dem og nyde roen.

Så jeg fik både knus og kys denne Valentinsdag, og så kan det ikke blive meget bedre. Bløde muler, højt humør og et par fantastiske timer sammen med skønne Sedoj og søde Silver.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *