På tur med drengene

I dag tog vi i skoven, og det var bare en god tur. Men det er godt nok sjældent, at vi tager på en tur, der ikke er god. Skønne heste, blå himmel og godt selskab gør jo også rigtig meget for den følelse… Her i disse corona-tider nyder vi altså stadig hinandens og hestenes selskab med en tur ud i det blå. Vi mødte heller ikke andre i skoven, så det det med at holde afstand, var ganske nemt…

Først kaldes hestene hen til stalden

Silver siger “Jaaaahhh” og Sedoj siger “Hmmm måske”..

Sedoj gøres klar med et lille kys

Silver er altid klar

Verdens bedste selskab – mit guld

Min Sillemus

Felecia tog et billede af Silver og mig

2,5 timer senere nåede vi hjem igen. Hestene blev sadlet af og strigler, og derefter fik de deres mad. Vi er nu lidt koldere, end da vi tog afsted. Men med røde kinder og smil på læben hoppede vi på cyklen hjem til en kop varm kakao og sofahygge. Og sådan slutter så den perfekte dag…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *