På eventyr igen

Så kaldte skoven på os igen, og vi tog afsted på endnu en skøn tur sammen med Sedoj og Silver. Det er bare guld værd i disse tider, at vi har disse to skønne heste at tage ud til, og vi får masser af god mor-datter-tid.

Silver bliver bare så dygtig til at gå tur. Han nyder det, men går altid pænt. Han reagerer ikke på trafikken eller andre personer, der er ude at gå. Han er nysgerrig, modig og en meget ivrig gå-kammerat. Jeg er så imponeret over, hvordan han bare følger med igennem tykt og tyndt på vores ture…

Silver står klar til at tage afsted

Sedoj er en absolut stjerne. Han kan godt nogle gange ligne en, der ikke helt gider, når vi står i stalden, og skal på tur. Men så snart vi kommer afsted, kommer ørene frem, og det er lige før, at han smiler. Det er bare så dejligt at se. Han er den bedste rollemodel for Silver, og jeg tænker helt bestemt, at Sedoj er medvirkende til, at Silver er så nem en hest at have med på tur den dag i dag.

De her to betyder bare alt…

Og så kom vi hjem i aftensolen igen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *