Så blev det tid til sommergræs

Vinterfolden er efterhånden spist godt ned, og vejret er efterhånden ret stabilt. Hegnet er tjekket og der er slået græs og fjernet grene omkring det. Så er der kun en ting at gøre, og det er at få flyttet hestene på sommergræs.

Sedoj blev redet derhen af Felecia, mens jeg gik med Silver. Turen gik rigtig godt, og der var ingen tvivl om, at drengene vidste, hvor vi skulle hen. De kendte godt vejen, og snart kunne vi så slippe dem fri på deres sommerfold. 1 hektar jord inde i skoven, så der er altid skygge og læ rundt omkring på folden. Folden blev selvfølgelig undersøgt godt og grundigt af begge heste i hver deres tempo. Silver var primært i trav og galop, mens Sedoj tjekkede mulighederne for at græsse ud i et lidt mere adstadigt tempo.

Efterhånden faldt der dog fuldstændig ro på, og hestene gik bare og græssede sammen i solen. Jeg elsker bare at lukke dem på sommerfolden, og hestene nyder bestemt også tiden på sommerfolden…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *