Dejlige Sedoj

Skønne og dejlige Sedoj nyder solen på sommerfolden. Jeg siger det ofte, men det er så utroligt at tænke på, at vi snart har haft 20 år sammen. Jeg husker stadig den lille æselgrå hingsteplag, som jeg kiggede på dengang. Og han var bare slet ikke det, som jeg søgte efter, men alligevel gik han lige ind i mit hjerte, og blev bare lige den hest, som jeg skulle have i mit liv og lidt mere til. Han er en fantastisk dreng, der bare altid har været der for mig. Jeg ved jo, at det en dag vil ske, men jeg kan slet ikke forestille mig et liv uden gode gamle Døjser…

Når han kommer gående hen mod mig, når jeg sidder der på marken, så bliver jeg glad indeni, og hjertet slår lige en ekstra gang. Sedoj er smuk, men han er også helt igennem en dejlig hest. Han har aldrig nogensinde gjort nogle noget. Jeg tror faktisk ikke engang, at jeg nogensinde er faldt af ham på trods af, at jeg selv tilred ham, og har lært ham alt. Han er bare en god dreng, og det lyser ud af ham. Han er klog, mild og en ven for livet. Et liv der har budt på mange ting, men han har altid været der igennem tårer og smil. Ingen ord kan forklare den kærlighed og taknemmelighed som jeg har til ham her. Og selv om vi ikke nåede langt inden for hverken dressur, spring eller distance, så er han bare noget helt specielt for mig…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *