Så kom dæknet på…

Regnvejret meldte sin ankomst, og jeg har fået muligheden for at få et dækken, der ikke klemmer Sedoj hen over manken og halsen. Jeg ved ikke om Sedoj er bygget markant anderledes end mange andre heste, men det har virkelig været svært at finde et dækken, som han kunne være i. Når han spiser, så har andre dækkener klemt ham oppe omkring manken og nevet ham på undersiden af halsen hvor bringestykket er. Med dette dækken fra Rambo i et nr. for stort, er der plads til hans forpart, og han kan gå i den stilling, som han går mest i med dækken på, uden at blive generet af det.

Sedoj var godt tilpas med sit nye dækken, og Silver syntes det var fantastisk, at han nu havde fået en blå foldkammerat. Han kunne slet ikke lade Sedoj være, og forsøgte ihærdigt at imponere ham. Sedoj er dog ikke nem at imponere, så efter at have afvist Silver, gik han med raske skridt op mod det gode græs. Så måtte Silver altså lære, at det bare er gode gamle Sedoj, der bliver blå om vinteren….

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *