Hygger med drengene

Drengene nyder vinteren. Der er meget at gøre i løsdriften, og endnu engang lover jeg mig selv, at i år skal jeg have lavet en høhæk med tag, jeg skal have lavet et tiltag med badekarret, for at holde det frostfrist, og en løsning med vandslangen, så den heller ikke fryser. Og så er der også mange andre småting, der skal optimeres. Det er jo så både fordelen og ulempen ved at have sit eget, for jeg kan få alt, som jeg vil have det, men jeg skal bare lave det selv….

Nå men lad os komme til billederne af de to dejlige drenge, der går og pynter ude på folden…

Skønne Sedoj, der mest minder lidt om en isbjørn om vinteren.

Han er bare så fin den her bette dreng…

Det der ansigt bliver jeg aldrig træt af at kigge på

Meget ens og dog alligevel meget forskellige, men absolut lige skønne

Ældre og vis og absolut helt og aldeles dejlig

Smukke dejlige Silver

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *