Silver i lange liner…

Det har taget lidt tid, at få knækket koden i forhold til at gå i lange liner med Silver. Jeg har prøvet i hovedtøj med bid. Her kan jeg sagtens styre ham, når jeg går ved siden af ham med to hænder på tøjlerne. Jeg har prøvet i grimen med linerne fastsat i siden. Også her kan jeg sagtens styre ham med almindelige tøjler, når jeg går ved siden af ham med to hænder på tøjlerne. Når jeg sætter mine køreliner på, så bliver det hele ret usikkert. Han vender rundt, og søger mig.

Så for at gå helt tilbage til basis, så droppede jeg de lange køreliner. Jeg fandt to træktove i stedet for. Silver er nemlig så kort, at det godt kan lade sig gøre. Så placerede jeg dem nede i ringen under hagen, og så kunne den bette pony pludselig gå tur i de lange liner. Han var så dygtig, at vi kunne gå i skoven med det samme. Vi travede ovenikøbet også flere gange helt uden problemer – bortset fra min dårlige kondi…

Det var bare en hyggelig tur, så nu skal jeg bare have fundet noget, der matcher dette sæt, så det hele bliver lidt mere lækkert. Nogle lidt længere træktove, og så en arbejdsgrime af en slags, så er vi nemlig bare klar til tur.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *