Sommeraften med drengene

Der findes ikke noget bedre, end at få nogle timer alene sammen med hestene, hvor jeg bare sidder på folden, og nyder den gode udsigt. Når solen skinner, fuglene synger, og drengene går og græsser, så bliver livet faktisk ikke meget bedre…

De er næsten som brødre. Nogle gange ligner det mest, at de hader hinanden, og så er der disse øjeblikke, hvor jeg slet ikke er i tvivl om, at de nyder livet sammen.

Skønne Sedoj… Der findes ingen anden som ham. Det er altså noget helt særligt, at få lov til at fejre 20 år sammen med ham som makker.

Lille smukke og søde Sille er et helt kapitel for sig selv. Han er den absolut sødeste, frækkeste, skønneste og dejligste ponyfis, som jeg kender.

Silver kom først til vandtruget, så Sedoj overvejer lige situationen, inden han beslutter sig for, hvad der skal ske.

Sedoj går så udenom Silver, og begynder at drikke. Silver ved ikke lige helt, om det er i orden, at han også drikker, så han afventer lige Sedoj.

De bliver enig om, at de kan dele , og drikker så sammen af vandet. De er nu gode sammen de to dejlige drenge…

Det er lidt sjovt, for jeg bryder mig egentlig ikke så meget om skimler, men ikke desto mindre går disse to skønne drenge på min fold. En god personlighed betyder altid mere end en pelsfarve. Og hvor heldig er jeg lige, når jeg har disse to skønne drenge til at gå og pynte på folden og i stalden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *