Skønne sommerdage

Tiden går stærkt, men drengene hygger sig på sommerfolden. Der er ikke så mange klæg i år, så det er dejligt. Tilgengæld døjer vi med mitter og myg, men det skyldes nok, at folden er så tæt på åen.

Dette sted er hestene yndlingsplads i løbet af dagen. Om aftenen står de dog længere oppe på folden. Der er helt sikkert også et godt sted, for her kommer der folk forbi, så der er noget at kigge på, og hvem ved om de også får et kærligt klap og lidt opmærksomhed, når de står der.

Sedojs krop har haft godt af at komme på sommerfolden, men jeg kan godt se, at han ikke tager på, som han plejer. Det er jo en god ting, men samtidig også årsag til lidt bekymring. Tynd er han dog altså heldigvis slet ikke nærheden af at være. Han ses også med lidt flere dage, hvor han kommer skridtende mig i møde, men jeg er ikke i tvivl om, at hans humør er højt, og ar han har det godt. Han er jo bare ved at være en ældre herre, og han må godt tage den lidt med ro nu. Det er 100% ham, der er boss på folden, og lille Sille har stor respekt, når Sedoj først siger fra.

Se Silvers smukke øje med de hvide øjenvipper. Sedoj har også hvide øjenvipper, men jeg har aldrig tænkt over, at det er typisk for skimler. Jeg synes ihvertfald, at det er så sødt. De der små udtryksfulde øjne, der bare får mit hjerte til at smelte. HAn er simpelthen den sødeste bette pony, som jeg har mødt.

Som sagt nyder drengene sommeren her i skoven. Jeg bruger en del tid på folden, hvor jeg bare nyder lidt kvalitetstid med de to herlige knægte. Silver er næsten altid lige ved siden af mig. Han er min lille skygge. Sedoj holder sig altid lidt på afstand indtil han vil snakkes med, når jeg sidder på folden. Og der er ikke noget mere fantastisk, end når Sedoj vælger, at nu er det tid til kvalitetstid. Så kommer han hen og stiller sig ved siden af mig, og vil nusses om. Så står han bare der stille og roligt, og vi har væres egen lille tid sammen. Når Sedoj har fået nok, så går han igen. Sedoj har en helt særlig plads i mit hjerte. Jeg kan slet ikke forestille mig et liv uden ham, og alle hans små skønne og skøre vaner. Han er en fantastisk kammerat.

Når jeg sidder på folden, så er dette somregel min udsigt. Silver står eller ligger ved siden af mig, og så skal jeg klø og nusse ham. Ofte gaber han, småsover og bare hænger ud sammen med mig. Vi omgives af ro i vores egen lille boble af sommerfsol, fugleflot og god stemning.

Lille Sille er ikke kun en hyggetrold, han er nemlig også en drillepind. Han elsker at bide i mine sko, binde snørebåndende op, og bare væres en vaskeægte ponyplage. Men det er jo netop alt det jeg også elsker ved ham. Han er den sejeste, sødeste og frækkeste ponyfis – og han er heldigvis min.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *