Lille pony, stort dækken

Lille Sille er en forsigtig lille fyr, og kan være en smule skeptisk, men samtidig er han også bare charme, selvtillid og lækkert hår. Når jeg præsentere ham for nye ting, så kan jeg lynhurtigt se, om vi skal dele opgaven op i flere dele, eller vi bare kan gå i gang. At få Sedojs store dækken på, der både larmer lidt, og dækker ham helt, var en af de ting, der bare kunne tages på en gang.

Silver var slet ikke bekymret over at have dæknet på, og gik også rundt med det uden problemer. Han syntes vist, at det var ret hyggeligt, at gemme sig under det, når han spiste lidt af det wrap, som jeg havde tabt.

Se lige det der søde fjæs charmetrolden har. Jeg kan bare slet ikke stå for ham. Han er altid i godt humør, og en hyggefis, der bare elsker selskab og eventyr.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *