Dejlig sommeraften

I dag hyggede vi os bare ude på folden sammen med drengene. Vejret var jo fantastisk, og drengene nød det.

Sedoj havde som sædvanligt mulen i græsset. Sådan er de fleste billeder af ham, når han er på folden. Jeg bliver altid så glad, når jeg ser ham, for han holder sig da pænt for en på 23 år. Jeg håber, at vi får en rigtig god sommer sammen med masser af små eventyr.

Silver nyder sin mad, og jeg har fundet ud af, at han spiser meget bedre af en balje, end af den lyserøde krybbe. Derfor har han nu fået denne balje, og så må vi se, hvad vi gør til vinter igen. Han vælter nemlig sin krybbe om, men det gør han ikke med baljen, for den kan hanbare vippe, og få fat i al mashen og krummerne. Egentlig var baljen kun en nødløsning, men nu er den vist kommet for at blive.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *