Lille smukke Sille

Det kan godt være, at lille Sille er en ret lille fyr i forhold til de to andre, men han har den største personlighed, og er så fyldt med charme, selvtillid og lækkert hår. Og der er ingen tvivl om, at han rent faktisk også har noget, at have det i.

Jeg absolut elsker hans smukke ansigt, og de skønne brune øjne. Han er min lille skygge, når jeg er på folden, og jeg nydeer hvert eneste øjeblik, som jeg har med ham. Han kan helt sikkert være lidt af en bisse nogle gange, men han gør det på sådan en måde, at jeg oftest kommer til at grine lidt ad ham.

Silver er noget ret langt med at lære at lægge sig ned på kommando. Tit bliver det dog til at han ruller sig, inden han enten sætter sig op eller bliver liggende. At han bliver liggende er noget, der er kommet i løbet af sommeren, for tidligere satte han sig op.

Der skal dog ikke herske tvivl om, at han også har lært, at bruge dette trick til sit eget bedste. Når jeg arbejder med ham fra jorden, hvad enten det er i longe eller frit, så lægger han sig ned, når han ikke lige gider mere. Det er absolut ikke hensigtsmæssigt, men det er lidt sødt. Det er dog noget, som jeg seriøst arbejder på at ændre.

Silver elsker at få kløet sin mave, og det benytter jeg mig af, når han ruller sig. Nogle enkelte gange har jeg fået lov til at holde ham på ryggen, så jeg kan klø ham på maven. Jeg har så mange ideer til, hvad jeg gerne vil lære ham, men nogle gange kan det være lidt svært at finde ud af vejen hen til disse tricks. Vi skal dog nok nå det på vores egen måde. Vi må lære det sammen mig og ham…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *