Smil, siger Silver

Silver dukker lige op for at sige en ting. Det er faktisk en ret vigtig ting:
Smil i dag og smil i morgen. Smil til en du kender, og til en du ikke gør. Smil til verden og smil til livet. Den positivitet du sender ud i verden, kommer igen og gør alt godt for dig.

Silver er den mest positive pony, jeg nogensinde har mødt. Altså han kan sagtens stå med ørene ned ad nakken, og være sur over, at Sedoj spiser høet eller Super står i vejen. Men arbejdsmæssigt har han altid verdens største ja-hat på. I al omgang med ham, er han bare så positiv, og gør sit bedste hver gang. Jeg øver mig i at møde verden, og leve på samme måde, som Silver gør. Vi tager den et lille skridt ad gangen, men altid et skridt fremad…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *