Det er lidt svært for skønne Super

Nu har Super været her hos os 3 måneder, og det går stadig ikke helt gnidningsfrit i løsdriften. Han tør godt gå ind i løsdriften, selv om han stadig har ret meget respekt for Sedoj. Han går dog oftest ind, når Sedoj går ude på marken. Super er slet ikke så bange for Sille, og tør også godt sige “nej” når Sille beder ham om at flytte sig.

Det er lidt hyggeligt at se dem sammen i løsdriften. Det giver en forhåbning om, at det hele nok skal komme til at gå. De kan alle sammen står inde i løsdriften, men der er ingen tvivl om, at han er på vagt, især når Sedoj flytter på sig. Jeg er lidt træt af, at de to har fået den start, som de nu engang har, men forhåbentlig kommer det til at gå bedre med tiden. Jeg lægger hø og halm ud til ham flere steder, så han altid har et sted at spise i fred.

Der er slet ingen tvivl om, at Super en fantastisk sød pony. Han er mild og venlig, og har en ret stor personlighed. Smuk er han jo også, at så kan han lave de sødeste ansigter, når han vil have en godbid eller opmærksomhed. Ridemæssigt er han helt perfekt til min datter, da han er lige dele sød og fræk. Han giver hende em masser gode oplevelser og nogle lærerige nogle af slagsen også.

De er rigtig gode sammen de to, og Super fungerer både som dressur-, spring- og skovturpony for hende, og han går det hele til ug med kryds og slange. Han er ikke bange for noget, og har vist sig at være en god pony, som vi kan stole på. Det er så skønt at ride og hygge os sammen, uden jeg skal være bekymret for, hvad ponyen kan finde på, for Super giver en god tur hver gang til hende…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *