Endnu flere fremskridt i løsdriften

Her i starten af december opnåede vi et stort gennembrud. Super blev set sammen med både Sedoj og Silver inde i løsdriften. Det hele foregik stille og roligt, så det var bare rigtig dejligt at se….

Silver og Super er efterhånden ved at finde ud af tingenen sammen. Jeg har flere gange set, at de to står og hviler sammen, mens Sedoj står lidt for sig selv. Andre gange er det Super, der står for sig selv. Men i dag luskede Silver så ind til Super, og det endte med at de stod og spiste wrap sammen. Det var lidt stort!

En anden dag luskede Super ind Sedoj, og stod og spiste wrap inde i den store del af løsdriften. Det var jeg alligevel noget overrasket over. Det gik så fint, men Silver gik dog igen, da Sedoj blev lidt nysgerrig. Men det var så godt at se, at han turde dette. Det tyder på, at det bare handler om tid og tålmodighed.

Her til sidst vil jeg lige vise en lille video af Super og Silver, dr står og spiser wrap sammen. Kan jo slet ikke undgå at blive varm om hjertet ved at se den.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *