Det er sommer, der er sol…

…og det er lørdag, og hvilken dejlig lørdag, det var i dag. Drenge hyggede sig på folden sammen, da jeg kom derud. Det gør mig glad, at se dem stå sådan der sammen.

Først fik de deres mad. Super er nødt til at få foder endnu, og de 2 andre får så  lidt hyggemad og deres vitaminer. På den måde bliver ingen snydt, og de bruger ca. lige lang tid på at spise, så der ikke opstår problemer.

Efter maden er det tid til at slå mave. Sedoj går somregel rundt og græsser, men de her 2 ponyer, som du kan se på de næste 4 billeder, står bare og hviler sig. Det er så hyggeligt…

Der er tale om en meget træt lille Sille. Det er vist lidt hårdt at være kommet på sommerfolden.

Super er bestemt ikke mere frisk, og sådan kan han nemt stå og slappe af en times tid efter, at han har spist. Han vil meget gerne kløes og hygges om, men der er helt klart tale om siesta-tid.

Lille Sille er med på at holde Siesta. Han synes helt klart selv, at han trænger til det. Nogle gange ligger de også ned og hviler sig, men i dag stod de begge op.

Jeg fik også en lille hyggestund med Sedoj. Han er altså stadig Kongen af Stald Hestehygge. Min hvide hest uden prinsen. Om en uge fylder han 24 år, og vi har været sammen i 22 år. Det er lidt vildt faktisk. Han har i så mange år været en kæmpe stor del af mit liv.

Jeg siger altid at hestene skal i form her om sommeren, men i år er det vist også min tur. Billedet er dog alligevel så dejligt, at det overskygger min selvbevidsthed. Han er noget helt særligt ham Sedoj…

Kronprinsen af Stald Hestehygge er selvfølgelig Silver. Han er en lidt anden type, når det kommer til hyggelige stunder. Sedoj er lidt reserveret, og det er lidt en ære, når jeg får lov til at stå og nusse ham sådan her. Silver mener helt klart, at der er min pligt at nusse ham, når jeg er på folden. Så her er en hel lille serie af min lille lommehest…

Hanstår nærmest altid ved siden af mig eller bag mig, når jeg sidder på folden. Han hviler gerne sit hoved på mit. Det er da kvalitetstid, der vil noget…

Han er helt klart prototypen på en hyggefis. Han er der altid som en skygge, når han ser sit snit til det…

Han er da bare en sød bette pony.  Han synes, at jeg har den helt perfekte højde som hovedstøtte, når jeg nu alligevel sidder der og blomstre på folden…

Vi gør det som vi er bedst til – nemlig at hygge. Det er faktisk en ret stor og meget vigtig opgave ifølge Silver…

Det er nu nærmest dagligt, at Silver og Super står sådan her, og klør hinanden. Det er dejligt at se, at han ihvertfald nu er faldet helt til sammen med Sille.

De har stadig deres små skænderier, fordi Super ikke finder sig i, at blive hundset rundt af en ung knægt som Silver. Silver synes det er noget pjat, så de er bestemt ikke altid så enige som her, men alligevel altid gode venner alligevel…

Der er ingen tvivl om, at der hygges. Det er altid godt at have e klø-makker, så man har et hjælpende tandsæt til de der steder, der er lidt svære er nå….

Sådan gik der så et par timer på folden. Jeg elsker bare at være her på sommerfolden i skoven. Der er ro og skønne minder fra alle de andre somre, vi har været her…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *