Er Sedoj mon allergisk

Jeg har jo købt en fluemaske til alle tre drenge. Både Super og Silver kan sagtens gå med deres. Silver smider sin med jævne mellemrum, men der er heller ikke meget ører at holde den på plads med.

Sedoj derimod bliver hurtigt slidt under kæben, bag ørene og alle andre steder, hvor kanterne er. Det sker på mindre end 10 timer, så det er ganske hurtigt, at sliddet opstår. og det undre mig lidt.

Jeg har snakket med nogle stykker, der mener, at han evt. kunne være allergisk over for materialet.  Sedoj går også uden grime netop fordi, at han bliver slidt af dem også.  Måske er han bare sart, eller så kan han være allergisk over for syntestiske materialer.

Uanset hvad, så skal jeg have fundet en anden løsning mod fluerne i år. Jeg havde virkelig håbet at kunne hjælpe ham med en maske. Det er dog som om, at han bliver mere og mere sart i pels og hud med alderen. Jeg må se, hvad jeg kan gøre for ham, hvis der er noget at gøre. Indtil videre bliver han smurt lidt ekstra med afskrækkende midler mod fluer, mitter og myg.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *