Smukkeste Sedoj

Vand, vand og vand. Jeg er ved at være træt af vand, men Sedoj nyder tydeligvis at gå og nippe af græsset i vandet. Han er nu engang en megaskøn bette hest, og han holder sig jo faktisk ret godt. Jeg er ret stolt af at kalde denne skønne dreng min.

Jeg er så småt begyndt at overveje, hvornår drengene skal tilbage på vinterfolden, men jeg håber, at der kan være her en måneds tid mere. Det kunne være godt for vinterfolden, hvis vi kunne trække det lidt mere. Hestene skal dog heller ikke gå på en træls våd mark her på sommerfolden, så det er lidt et afvejning af, hvor lidt og hvor meget lige i tiden.

Indtil videre vil jeg nyde resten af sommeren/efteråret med ham her. Han vil for altid være den der helt særlige hest i mit liv. Han er smuk, sød og dejlig, og gør altid dagene bare en lille smule bedre. Det kommer aldrig til at ændre sig…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *