1200 g. istapper

var årsagen til, at Sedoj mistede godt og vel 30 cm. af sin hale. Det er jo på det nærmeste en dødssynd for mig, men jeg syntes også det måtte være træls for Sedoj, at rende rundt med så meget i halen.

Vinteren er jo kommet til Danmark, og med de mange dages regn, er folden ret mudret. Sedojs hale er somregel samme farve som folden, når han kommer ind, men nu var mudderet frosset i store klumper om Sedojs i forvejen ret tynde og pjuskede hale. Jeg kunne selvfølgelig tø den op, men det ville jo ikke hjælpe på de mange timer, som han går på folden.

Der måtte tages en rask beslutning, så frem med saksen, og 1-2-3, så var Sedojs hale op til haserne – en lille følle-bølle hale. Sedoj var nok ikke nær så påvirket af det som mig, og han skal jo ikke bruge halen mod insekterne endnu. Den når jo heldigvis at gro lidt ud.

Halestykket blev vejet, og der var hele 1275 g., så mon ikke det letter lidt, når han løber rundt og leger uden det ekstra kilo hængende i halen?! Det er jo også noget med, at hårene gror bedre ud, når de bliver klippet ikk’? Giv mig nu bare ret, så min samvittighed kan få det lidt bedre…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *