Tillykke med fødselsdagen Sedoj

Sedoj har fødselsdag i dag, og han fylder 14 år. Det er helt utroligt og mærkeligt at tænke på, at denne knægt nu har været i mit liv i 12 år!! Jeg har så meget kærlighed til denne dejlige hest, der har betydet så meget i mit liv i alle disse år.

Jeg blev jo mor til den dejligste datter i januar 2010, og kærligheden til hende er jo også uendelig stor. Men jeg må have et stort hjerte, for det er selvfølgelig plads til dem begge to. Og intet kan gøre mig mere glad, end at se mine to guldklumper hygge sig sammen. Den tid, som jeg bruger sammen med dem, er den tid, der skaber gode minder…

På billedet er vi ude ved Sedoj efter at have været ude på besøg hos noget familie. Så jeg er i pænt tøj, og min datters jakke må egentlig ikke være med ude hos hesten. Men vi nyder lige en stund sammen alle tre, og det er hyggeligt. Der er slet ingen tvivl om, at jeg har en dejlig hest, og jeg håber også, at jeg har ham i rigtig mange år endnu….

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *