Krigskatten Tot

Tot er en lille krigskat, og han elsker at lege – lege meget, lege vildt og lege voldsomt. Han har helt bestemt en forkærlighed for hænder og fødder, og kan i en susende fart lave overraskende ninja-angreb, når vi mindst venter det, så vi er ved at falde over vores egne fødder i forsøget på at undgå at træde på ham. Tot har ingen fornemmelse af, at livet kan være farligt for en lille killing.

Tot finder altid en grund til at lege. Alt, hvad der ligger på gulvet er selvfølgelig til at lege med, og han hygger sig så meget med dette. Han er ikke verdens mest kælne kat – den titel tager Knold, men til gengæld sørger han for underholdningen hver eneste dag…

I denne video kan du se mere til vores lille krigskat, når han hygger sig allermest – nemlig ved angreb af fødder.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *