Hestene i solnedgangen

Nu er dagen gået, og jeg fik muligheden for at tage nogle billeder af dem i solnedgangen, og det giver jo altid nogle flotte billeder. Sedoj og Twiggy hygger sig efterhånden sammen. De går tættere og tættere sammen, og jeg har efterhånden også set dem klø hinanden et par gangen nu. Der er dog ingen tvivl om, hvem der er boss – det er selvfølgelig Twiggy.

Det er så skønt endelig at kunne gå på “egen” jord, at få hestene “hjem”, og ikke længere være underlagt andres regler og betingelser. Jeg nyder at have fået mit eget lille jordstykke, selv om det er lejet, og alligevel et 3-4 kilometer fra huset.

Hestene nyder livet her på folden – her er både skygge og sol, læ og mere luftige steder. Græsset er ret godt tilpasset Sedoj og Twiggys nøjsomme natur, og sådan skal det blive ved med at være, så der skal ikke gødes for meget. Dog er folden lidt plaget af ranunkler, men dem håber jeg at få has på takket være Sloths Maskinstation.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *