Et kram til Twiggy

Felecia og Twiggy er ved at bygge et venskab op. Tilliden til hinanden bliver større for hver dag, der går, og der er slet ingen tvivl om, at de er glade for hinanden. Felecia står på spring hver gang, at jeg snakker om at køre ud til hestene, og hun elsker at hygge om Twiggy.

Twiggy får rigtig mange krammere hver dag, og mindst lige så mange pyssere på hendes bløde mule. Der er masser af kærlighed til den søde Twiggy hver dag.

Felecia er ved at have meget tillid til Twiggy. Jeg hjælper hende stadig, når hun skal ride, men hun arbejde/træner med Twiggy fra jorden på egen hånd. Hun henter hende selv fra folden, strigler, renser hove osv. Det kniber stadig med sadel og hovedet, men det kommer snart…

Twiggy er simpelthen bare den alle sødeste ponyhoppe, som jeg længe har mødt. Hun er så mild og helt igennem rar. Hun laver ikke noget uovervejet, og jeg er lige så tryg ved, at Felecia er omkring hende, som jeg er, at hun render omkring Sedoj…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *