Ud i det blå…

I dag blev Sedoj (og vi andre) luftet ude i skoven. Vejret var skønt og humøret var højt. Jeg elsker at bruge tid sammen med min datter og hestene på denne måde. Det var bare os tre, for Silver blev hjemme på folden. Det er god træning for Silver, og nogle gange er det altså bare lidt hyggeligere, at banditten bliver hjemme. Vi fik rigtig snakket og hygget på vores lille tur rundt i skoven. Sedoj kom i vandet. Han er efterhånden ved at blive sej til det. Han er bare generelt en stjerne, når min datter er på ryggen af ham, og de to hygger sig bare sammen. Han driller hende selvfølgelig også, og han har fundet ud af, at han sagtens kan spise lidt undervejs, for Felecia har ikke kræfterne til at holde ham oppe… Men heldigvis tager hun det med smil. Turen var simpelthen fantastisk. Det er bare sådan en hyggelig mor-datter-Sedoj-stund…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *