Søde Sedoj

Jeg har fødselsdag i dag (40 år, shhhh), og tænkte, at jeg ville have nogle fødselsdagsbilleder med hestene. Det var dog kun Sedoj, der var med på den idé, for Silver havde travlt med at være sur over, at insekterne var kommet frem efter gårsdagens vejr. Tilgengæld var Sedoj lige så meget med på at få taget billeder, som Silver ikke gad det.

Søde Sedoj vil godt sige tillykke med fødselsdagen

Så nu er vi to, der har fyldt rundt i år. Sedoj er blevet 20 år, og holder sig fantastisk godt, synes jeg i hvert fald. Han er og bliver min smukke dreng.

Men jeg er nået til den konklusion, at det gør ikke ondt at fylde 40 år. Jeg har overlevet hele dagen, og det føles slet ikke spor anderledes. Jeg har haft en fantastisk dag med min familie. Og vejret var jo bare et kapitel for sig selv…

Og for at det ikke skal være løgn, så har Felecia faktisk halvårs dag i dag. Så hun er nu 9½ år gammel. Det er lidt sjovt og vældig hyggeligt, at vi sådan halvt deler fødselsdag.

Susanne har fødselsdag, og hør nu her hvordan vi råbe vil, hurra hurra hurra… (hilsen Felecia)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *