Nu springer de…

Felecia har længe ønsket, at hun måtte springe på Sedoj. Og nu kom dagen, hvor hun har så god styr på galoppen, at vi satte et lille spring frem på folden. Og igen er Sedoj jo bare en superstjerne, der forsigtigt lader Felecia få den ene succesoplevelse efter den anden. Felecia er bare dygtig til at sørge for, at hun ikke rykker ham i munden, når han springer, og hun følger overraskende godt med i springet.

Så i bund og grund boblede mit hjerte over af stolthed, når jeg betragtede dem ride rundt. Men der er nu også et lille stik i mit hjerte, for jeg savner godt nok at ride min dejlige Døjser, men de to er bare så gode sammen, og Sedoj HYGGER sig bare så meget sammen med Felecia…

De er bare så gode sammen… (klip fra video)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *