Sedoj fylder 20 år

I dag er det så dagen, hvor denne dejlige dreng fylder 20 år. Ingen ord kan beskrive hvad han har betydet for mig, og stadig betyder for mig i disse 18 år, hvor han har været min indtil videre…

Sedoj er nu 20 år. Han er lidt stiv i kroppen, men humøret er højt og han holder sig ellers godt. Da han kom til skade som 3 års, havde jeg bestemt ikke forventet, at skulle fejre hans 20 års fødselsdag, men det gør jeg i dag alligevel, og jeg er så glad og taknemmelig for alle de år, vi har haft sammen. Og forhåbentligt får vi mange flere år sammen…

Tillykke med dagen, gamle dreng

Sedoj fik sin egen kage, som han skyndte at spise med stor smaskende fornøjelse. Og ellers var der bare dømt hygge på folden. Vi fejrede ham alle sammen, og selv Silver vejrede med flaget til ære for Sedoj…

Silver siger tillykke med dagen til Sedoj

Felecia havde glædet så meget til at fejre hans fødselsdag, så hun lavede helt selv kagen, og serverede den for ham. Hun købte også en fødselsdagsgave til ham; hans yndlingssliksten, og den vakte selvfølgelig stor glæde…

Det bedste makkerpar

Tak Sedoj fordi du er til. Tak fordi du stadig holder ved og holder ud, selv om kroppen er lidt stiv. Tak fordi du stadig giver fantastiske oplevelser. Tak for dit gode humør og store tålmodighed. Tak fordi du kom ind i mit liv, og nu er en stor del af min datters liv. Tak Sedoj, er slet ikke ord nok, men det er de eneste ord, som jeg har… Så bare tak…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *