Silvers fødselsdag – 3 år

Så er knægten blevet voksen og følsom – eller tja… han er i hvert fald fyldt 3 år, men han er stadig lille søde og fjollede Sillemus. Den her bette ponyfis er simpelthen vadet direkte ind i mit hjerte. Han er den mest charmerende og følsomme lille fyr, der samtidig er 100% charme, selvtillid og lækkert hår. Han er en absolut stjerne, og jeg er så glad for, at jeg fandt ham på Stutteri Sejlstrup.

Vi skulle selvfølgelig lave lidt fotosjov, men vinden blæste og Silver ville hellere lege put-i-lommen-pony. Han elsker at blive nusset med, og er min lille skygge, når jeg er på marken. Forhåbentlig skal dette år bruges på at skabe en fantastisk kørepony, men nu må vi, hvad der sker. Måske er det også året, hvor der lige skal en lille rytter op og sidde på ham, så han også prøver det. Indtil videre arbejder vi på tricks og gåture.

Men her er en række billeder af den lille fødselar.

Giv lige et fødselsdagskys til denne superstar. Silver elsker opmærksomheden omkring ham – også når han har fødselsdag…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *