Drengene leger

Det har desværre været en sommer, der har præget af, at der er noget andet, der har fyldt rigtig meget, så hestene har haft sommerferie. Det kan godt ses på drengene – især Sedoj har mistet muskler, og er begyndt at døje med at venstre bagben låser lidt oftere. Dog synes jeg faktisk, at han er ret godt gående på bagbenene generelt efter skiftet til Nordic Horse Move Free, eller det mon kun mig, der synes det?. Det bliver spændende at se, om det holder, når vi kommer i gang igen.

Sedoj har også sat tempoet lidt ned, synes jeg, men om det er fordi, at han er ved at blive gammel og langsom eller fordi, at han ved, at han nok skal få sin mad alligevel, er jeg lidt usikker på. Jeg synes dog ikke, at jeg oplever ham trist. Tværtimod kommer han gerne hen for at blive nusset med i denne tid, og få fjernet stikkende insekter fra maven. Og så leger han stadigvæk med Sille, og han kan også sætte den bette fyr på plads endnu. Jeg bliver altid så glad, når jeg ser de to lege sammen, for mig beviser det nemlig, at der er stadig er gadedreng og liv i min gode gamle Døjser endnu. Og jeg synes også det er fascinerende at se, at Silver kan være ret provokerende over for Sedoj, men der er slet ingen tvivl om, at Sedoj har et tegn, der betyder, at “NU stopper du?”. For mig at se, at det ikke sådan et tydeligt og kraftigt signal, men det er der, og Silver respekterer det, og det er dejligt at se. Sedoj er en god legeonkel, selv om han er lidt oppe i årene efterhånden…

Her en ganske kort video af de to, der leger. Håber du nyder den lige så meget, som jeg gør…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *