Smuk, skøn og fint besøg

Mine to drenge betyder alverden for mig. De er både meget ens og meget forskellige. Sedoj har lært mig så meget indtil nu, og jeg ved, at der er mere lærdom gemt i den gamle kloge dreng. Silver kan helt sikkert lære mig noget også, for han har også meget på hjertet. Det er så fascinerende at se, hvordan de to komplimentere hinanden. De forstærker hinandens gode sider og nedtoner de mindre gode.

Jeg elsker smukke Silvers ansigt. Der er så meget udtryk i det. Silver en mild fyr, der alligevel har så meget umf. Den brede pande gemmer på både klogskab og styrke, men også den der følsomhed, der gør at jeg er nødt til at være meget bevidst om mig selv og mine signaler for ikke at gøre ham usikker eller lære ham uvaner.

Smukke Silver

Han sætter sit hår, som han vil

Der der ansigt får mit hjerte til at smelte…

Og så bad fotomodellen mig om at stoppe…

Skønne Sedoj er jo noget helt særlig for mig. Roen der lyser ud af ham, giver mig ro. Jeg kan sidde længe og bare kigge på ham, og mærke langsomt at roen indfinder sig i mine tanker og sjæl. Sedoj har altd betydet meget for mig, og det kan nogle gange være helt overvældende at tænke tilbage på alt det, som han har lært mig igennem de snart 20 år, som vi har haft sammen…

Skønne Sedoj nyder sit græs…

Skønne Sedoj som jeg kender ham bedst – med mulen i græsset…

… eller med mulen i krybben 🙂

Når folden er i skoven, er vi jo midt i dyrelivet, og det giver nogle dejlige oplevelser. I dag så vi 2 rådyr, der stille kom trissende ud af skoven. De fik dog mere fart på, da hestene fnyste af dem. Jeg elsker at komme så tæt på dyrelivet, og her er både rovfugle, rådyr, fasaner, agerhøns, ræve, hare og sikkert mange andre dyr…

Hestene har set de to rådyr – kan du se dem?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *