Vi hygger på marken

Når hverdagen nogle gange kan være lidt for meget, så er det fantastisk at sætte sig ned på marken, og bare hygge med hestene. Bare sidde der, og høre fuglene synge, mens jeg nyder at kigge på hestene. Det gør bare så meget for både humør og tanker, og så bliver der læsset på med masser af god energi til resten af dagen…

Der er så smukt på marken…

Silver spiser

Dejlige Sedoj…

Silver er på vej…

Søde Silver

Silver kommer altid over og hænger ud sammen med mig. Det er bare så hyggeligt, når han står der bag mig eller ved siden af mig, og muler mig i nakken og håret eller smånapper lidt i bukser og sko. Og som jeg også fanger på videoen, gaber han som regel, når han står der sammen med mig. Mon det er overspringshandling eller afslapning?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *