Smukke Sedoj på marken

Hestene er nu kommet tilbage på vinterfolden. Sedoj syntes det var fantastisk, for her fandt han masser af græs og ikke mindst sit lille hus, som han elsker at være i. Men så længe vejret er godt, så bruger han tiden ude på marken, hvor han spiser og spiser og spiser.

Vi er desværre ikke rigtig kommet i gang endnu, da jeg har rigtig meget omkring ørene, men forhåbentlig snart er ferien slut for Sedoj, så vi kan komme i gang med lidt genoptræning. Der skal lige laves en plan, så jeg har lidt at følge. Jeg trænger også til en genoptræning, for Sedoj er efterhånden ikke den eneste, der har fået lidt ekstra på sidebenene. Men jeg synes faktisk, at han er ret pæn af sin alder…

Så nu, hvor vi snart skal i gang sammen, så er vi nødt til at finde et program til både mig og ham, så vi kan være i form til næste forår. Det er selvfølgelig altid lidt svært at genoptræne om vinteren, for jeg har ikke en ridehal i nærheden, Sedoj kan ikke lidt trailer, og jeg har ikke adgang til en bil med anhængertræk, så vi rider på vores lille udendørs bane eller i skoven. Dermed er vi lidt afhængige af vejret, og hvornår vi kommer afsted, for så hyggeligt er det heller ikke, at ride i mørket.

Jeg kan jo heldigvis træne hjemme i stuen, og de dage, hvor vi ikke kan komme ud at træne, så kan vi øve ting på staldgangen. Så vi skal nok få lavet lidt hen over vinteren. Det tager måske bare lidt længere tid at komme i form, da det bliver spredt over flere dage. Men vi skal jo ikke nå det et bestemt tidspunkt. Vi gør det for vores egen skyld…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *