Lille søde Silver

Skønne Silver har jo også holdt sommerferie, og han har faktisk stadig ferie. Jeg har dog fået købt en longe/køregjord til ham, så målet er, at vi skal have styr på de der lange liner her i løbet af vinteren. Derudover skal der også gang i lidt flere tricks, løsspring, gåture i skoven osv. Alt sammen for at få bygget nogle muskler på ham, og gøre ham klar til en tilridning og tilkøring – muligvis allerede næste år eller året efter.

Sille er jo som før nævnt en hyggefis, og det har ikke ændret sig. Han elsker at blive snakket med, og han giver gerne kys og nus. Når jeg er å folden eller i løsdriften hænger han ofte bare ud med mig. Det er ganske hyggeligt. Det kan dog være lidt besværligt at fjerne hestepærer i løsdriften, når Sille bakker rundt efter mig, så jeg kan klø ham på bagdelen.

Silver tilbyder gerne tricks – især hvis han opdager, at jeg har godbidder i lommen. Jeg har et lille podium bestående af to paller, der står på marken, og Sille render ofte derhen og stiller sig op, for det får han både opmærksom og godbidder for. Nogle gange oplever jeg også, at han står på pallerne, når han leger med Sedoj, for så bliver han jo lidt højere. Det er lidt sjovt at se, at han har fundet ud af det…

Søde Silver er stadig en smuksak, og jeg er spændt på at se, hvordan han udvikler sig. Han er nok efterhånden ved at være færdig i højden, men så tager han måske noget i bredden. Han er fin med sin grå pels og mørke man og hale. Og så er det smukke ydre bare prikken over i’et, for han er bare gennemgående en sød og rar lille ponyfis.

Sille er også enormt dygtig til at lære tricks. Han kan nogle stykker endnu, og jeg har flere planlagt. Jeg vil bare gerne være sikker på, at jeg ikke lærer ham nogle dumme kommandoer, som han kan misforstå. Vi skulle jo helt kke ud i nogle farlige eller uhensigtsmæssige situationer, bare fordi jeg synes det er sjovt at lære hesten tricks.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *