Fuld fart i efteråret

I dag var der højt humør hos hestene, der havde gang i en skøn leg, da jeg kom i stalden. 3 årige Silver udfordrer 21 årige Sedoj lidt i tiden, men Sedoj er nu engang stadigvæk kongen af Stald Hestehygge, og sådan er det bare.

Ikke nok med at Sedoj sætter den lille lømmel på plads, så beviser gammel-jasen også til sidst i videoen, at han stadig kan løbe stærkt, selv om han er ved at være en ældre herre efterhånden.

Jeg er ret imponeret over den elegance som Sedoj faktisk har, når han sådan er lidt i hopla. Han danser hen over græsset i traven. Jeg elsker bare at kigge på ham. Og lille Sille er jo bare lige dele kampvogn og gummibold. Han er min skøre bette pony…

Der er bare ikke noget bedre end to glade heste, der nyder livet…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *