Glædelig jul fra os til dig

Der hersker ingen tvivl om, at dette år har været et mærkeligt et af slagsen. På en måde har det gået så utrolig stærkt, og samtidig har det været året, der aldrig ville slutte. Mundbind, restriktioner samt for- og imod diskussioner i nyheder og på de sociale medier. Det har været svært at følge med i, hvad der skete i Danmark – med Danmark… Ja faktisk hele verden…

Men jeg har mit lille åndehul. Den lille private løsdrift, hvor der kun er mig, min datter og hestene. Her er ingen restriktioner, påbud eller anbefalinger. Kun 2 heste, der kræver mad og opmærksomhed, og det får de så. Lidt adspredelse fra en verden, der er kommet lidt ud af kurs. Her er tingene det samme. Hestene er ligeglade med pandemi, så jeg tager striglerne frem, og åbner sind og sjæl, for det er her, at der lades op til resten af hverdagen.

I dette år, har hestene ikke lavet så meget. Det har været præget af, at jeg havde mange andre personlige ting, der skulle på plads. Jeg tror dog ikke hestene klager over et liv på marken, med nus, hygge og mad. Vi har selvfølgelig trænet lidt, men det har mest været lidt hyggetræning uden de store mål og ambitioner.

Sedoj bliver jo ældre dag for dag, og fylder 21 næste år. Han klarer sig nu meget godt, og jeg takker for den milde vinter indtil videre, da Sedojs bagben først rigtig bliver påvirket af kulden. Det er da også det eneste lyspunkt ved denne grå og regnfulde vinter. Jeg forventer at få sat ham lidt i gang her hen over resten af vinteren og foråret, så vi måske kan gå sommeren i møde med mig i sadlen igen. Det ville være absolut fantastisk at få den skønne udsigt med to hvide ører at se igen…

Lille Silver vokser som ukrudt. Han er nu efterhånden en bette bred fyr. Hans milde sind og gode humør har han stadig, og så elsker han stadig at få kløet bagdel og inderlårene så meget, at han gerne bakker rundt efter mig. Vi arbejder med små tricks, men næste år, fylder han 4 år, og så skal vi lidt mere seriøst i gang. Han absolut elsker at lave noget, og er lynhurtig til at lære, så det er en lille arbejdsnarkoman, som jeg har fået mig der. Det er altid så spændende med de unge heste…

Vi vil gerne ønske dig en rigtig glædelig jul, og et godt nytår. Tak fordi du læser med herinde. Julefreden har sænket sig i den lille løsdrift, og vi er efterhånden ved at være klar til at gå et nyt år i møde – også sammen med dig…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *