December på Tiktok

Det er lidt sjovt med TikTok – også lidt meningsløst, men lidt sjovt alligevel. Her er december måneds TikToks, og vi håber, at du kan lide dem…

Dette var den første TikTok, som vi lavede. Det er bare en række fotos, der er sat sammen med musik i appen Vinkle. Det er supernemt, da Vinkle gør alt arbejdet. Det eneste trælse ved denne app, er at man skal lige være vågen i forhold til, hvad man trykker på, da man ellers ender med gratis premium, og et dyrt ugentlig abonnement. Men det er muligt at komme uden om ved at lukke reklamerne ned.

Næste video er selvfølgelig med Silver. Den er også lavet med Vinkle, og er igen bare en række fotos, der er sammen med musik i denne app. Sangen er den samme, som med Sedoj. Denne video toppede totalt med 195 visninger 42 likes, og jeg aner ikke, hvad grunden er. Den første video med Sedoj har 1 visning og 2 likes. Jeg forstår ikke hvorfor, og hvad jeg har gjort anderledes.

Den her video er lavet i TikTok, og jeg er ikke fantastisk til redigeringen, men her er der da video, min stemme, musik og tekst. Teksten er på engelsk, så videoen er til at forstå for flere mennesker. Denne video har jeg faktisk ikke vist herinde før, da den jo er super kort. Men nu kan I så se den her. Vi træner lidt små tricks, og det sjove er, at Silver faktisk nikker lige som Sedoj, når jeg spørger om han vil have en godbid. Jeg har bare aldrig trænet “ja/nikke” med Silver.

Den sidste video er en lille julehilsen fra os til TikTok. Der er ikke så meget at sige til den. Den er super kort, og indeholder bare lyd, billede og effekt.

Har du TikTok eller andre sociale medier til din hest? Så del dem gerne med mig, så kan det være, at jeg følger dig….

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *