Så skal vi til det igen

Sidste år i marts stod Sedoj med ben, der var ramt af muk/svamp eller anden infektion. Han er i år ligesom sidste år feberfri, er ikke øm, og det klør ikke. Han har haft en enkelt dag med hævet ben. Behandlingen bliver den samme som sidste år. Sølvsavle, zinkspray og skinhealer. Næste år får han så et zinktilskud i november/december måned, og så håber vi, at vi slipper for det pjat. Heldigvis generer det ham ikke, men det ser altså ikke særlig pænt ud…

Så nu er behandlingen startet, og så tager det ca. 3-4 uger, før vi er helt færdige med det, og hårene så småt er på vej frem igen. Det bliver dejligt at slippe af med det, og så håber jeg, at jeg med rettidig tilførsel af zinktilskud næste år, at Sedoj kan slippe for, at skulle igennem det her igen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *