Så fyldes maverne

Når vi kommer i stalden, så er der dømt masser af hygge, nussen, skønne rideture osv. Men der er også dømt mad – både i krybben og grovfoder. Drengene nyder opmærksomheden, men de er bestemt også helt med, når der laves mad og hentes grovfoder. Og så er der jo ikke noget bedre, end at sidde der i løsdriften, når alt arbejdet er gjort, og bare lytte til hestenes gumlen. Jeg absolut elsker det, og kan nærmest mærke , hvordan roen sænker sig i hoved, krop og sjæl. I dag fangede jeg lidt billeder af de to skønne drenge, mens de nød deres mad…

Sedoj nyder at få sit grovfoder udenfor

… Og indenfor

Så tømmes krybberne

Silver Dust slikker krybben ren

Mash er simpelthen bare lidt for lækkert, synes han

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *