Alle 4 på skattejagt

I dag deltog vi i BRK’s Fastelavnsridt og skattejagt. Vi deltog kun i skattejagten, men det var også spændende nok, og lidt bemærkelsesværdigt, at vi kunne finde næsten hele listen, selv om vi kun skulle finde 12 ting, når vi kun red 5 km. Vi red en tur op til den nærliggende by, og det var ganske hyggeligt. Endnu en god tur sammen med drengene, og det er jo altid dejligt. Vi skulle finde 12 ting, og det gjorde vi så. Vi fandt et grantræ, en busk, en sø, et fortov, en grå postkasse, et byskilt, en flagstang en blå bil, en stor sten, en grusvej, et stakit og en træstub.

Der er ikke så meget at skrive om selve turen. Drengene var begge fantastiske søde. Vi havde en dejlig tur, hvor vi snakkede, grinede og hyggede os sammen. Vi red 5 km. på ca. 1 time og 20 min., hvilket giver en gennemsnitshastighed på 3,9 km./t. Det var første gang, at Silver var på tur i den by, men det sagde han slet ikke noget til. Han syntes bare, at det var spændende. Men han har jo også verdens bedste følgesvend i Sedoj, der bare tager alting med ro og overskud. Og nu kommer alle billederne fra turen:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *