Ridt for Dyrenes Beskyttelse

Vi har deltaget i et online ridt, hvor vi støttede Dyrenes Beskyttelse ved at overskuddet for ridtet blev doneret dertil. Jeg synes det er dejligt at være med til at støtte nogle gode formål ved at deltage i disse online ridt. Men det handler jo selvfølgelig også om rideturene, og denne var en ganske skøn en slagsen.

Skoven er jo smuk, når den er klædt i vintertøjet. Jeg hader vinter, men jeg elsker sne. Det er bare så smukt, fredfyldt og dejligt. Og så elsker jeg lyden af den knirkende sne under hestenes hove.

Faktisk var turen ret spontan, og derfor havde drengene også kun grimer på, da trenserne var hjemme for at blive smurt. Men da sneen begyndte at dale ned fra himlen, så måtte vi bare afsted på en lille skovtur. Sedoj var en absolut stjerne, og det var også forventet, men jeg glæder mig alligevel over, hvor flink og rar han altid er. Han har selvfølgelig altid gået med hackamore og i perioder med sidepull, men jeg synes stadig at det er så dejligt, at han bare går stille og roligt afsted i grimen med tøjler langs vej og i skoven.

Silver var selvfølgelig også, og han opførte sig absolut også som en gentleman. Synes det er godt gået af den lille snart 4-årige hingst, at han bare komme med på tur, og gå så pænt i grimen. Han var meget fascineret af al sneen oppe i skoven, og legede sneplov med mulen flere gange.

Da vi var ca. halvvejs på turen, så begyndte sneen lidt mere end bare at dale ned fra himlen, og Sedoj bryder sig altså bare ikke om, når det regner eller sner meget. Han gik derfor hjemad med mulen nærmest inde på bringen. Silver havde en fest med alt det lækre sne.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *