Skønne ture i skoven

Det gode vejr nydes med skønne ture i skoven. Min datter er hoppet i sadlen igen, og vi er nu startet op med at få bygget muskler og kondi efter vinterens og forårets problematikker med Sedoj. Vi har heldigvis vinket farvel til hævede ben, haltheder og dårligt humør, og han er klar til at gå sommeren i møde, og blive den bedste udgave af sig selv.

Jeg er bare taknemmelig for, at Sedoj ikke har mistet humøret helt. Jeg havde frygtet lidt, at vi snart nåede derhen, men han blev meget bedre hurtigt, så det er en lettelse. Han er nået den alder, hvor jeg er glad for hver dag, vi har sammen. Endnu en oplevelse og endnu et minde. Dem samler vi nemlig på. Så nu går vi endnu en sommer i møde med verdens bedste Døjser, og jeg kunne ikke forestille mig noget bedre selskab end ham…

Når han er blevet vasket efter dagens tur, så er der kun en vej – nemlig ned og rulle, og blive dejlig beskidt til morgendagens strigling…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *