En lille våd brumbasse

I dag, da jeg tjekkede vandet, opdagede jeg denne lille søde brumbasse, der lå og svømmede rundt. Jeg startede selvfølgelig en redningsaktion, og bien blev placeret i solen.

Jeg var godt nok lidt bekymret for, om den var blevet for udmattet af at svømme, men efter at have siddet lidt, begyndte den at blive aktiv. Den var selvfølgelig stadig for våd til at flyve.

Efter lidt tid begyndte pelsen at tørre, og den fik styr på vingerne. Den forsøgte ihærdigt at tørre sig ved hjælp af bagbenene. Det endte med at hestene måtte vente på deres mad, for det var lidt spændende at følge med i.

Den lille brumbasse blev efterhånden tør, og da den lige havde sikret sig, at vingerne virkede, som de skulle, drog den afsted igen. Nu håber jeg så bare, at den holder sig ude at mit badekar for fremtiden. Det var nemlig en ret træt lille brumbasse, som jeg fiskede op, så jeg tror ikke, at den havde overlevet meget længere…

God vind fremover lille brumbasse. Det var hyggeligt at hilse på dig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *