Stjernestunder fra en sommerdag

 

Jeg fik endelig lov til at ride Sedoj i dag, da min datter gerne ville prøve at gå med Silver. Og Silver var en stjerne, og gik så fint med min datter. Endelig kunne jeg nyde udsigten mellem de dejlige hvide ører. Det er godt nok lang tid siden, at jeg har sat her, men det var bare skønt, at sidde her igen…

Søde Sedoj er slet ikke i tvivl om, hvor godbidderne kommer fra. Han kunne godt huske, at når han var en dygtig dreng, så fik han en godbid. Så jeg sagde tak for turen med et hestebolcher, for nu ville min datter gerne ride i stedet for at gå.

Det er sjovt så hjemme man kan føle sig på en hesteryg. Det er som sagt lang tid siden, at jeg har redet Sedoj, men alt var jo ved det gamle. Både han og jeg nød den lille tur vi fik. Det var bare så dejligt at nyde skoven på ryggen af Sedoj igen. Dette gjorde en god dag endnu bedre…

Vi holder altid en spisepause ved tidslerne. Drengene elsker gråbynke og tidsler, og her et etort område fyldt med begge dele.

Sedoj elsker tidslerne, men Silver er nu mest til gråbynke. Men han nyder bestemt denne lille pause lige så meget som Sedoj gør.

I dag gjorde min datter Silver klar til dagens tur. De to hygger sig så meget sammen, og Silver synes hun er rigtig sød. Hun har jo heller ikke så store krav til ham, som jeg har, og så er hun mere rundhåndet med godbidderne.

Sedoj vil gerne have, at jeg stopper med at tage billeder nu, så jeg kan komme videre med striglingen og ikke mindst med uddeling af godbidderne.

Sedoj har en helt særlig plads i mit hjerte. Vi har været igennem mange ting sammen, og han har lagt ører til mange ord og pels til mange tårer. Til gengæld har han givet mig så mange gode smil og grin tilbage.

Lille Sille er simpelthen den dejligste ponyfis, og jeg han betyder rigtig meget for mig. Han har det mest fantastiske humør, og har altid ja-hatten på. Han er bare en dejlig knægt…

Jeg elsker de kram og knus Silver giver, for han kommer altid selv og beder om dem. Han er lidt mere rundhåndet med dem, end Sedoj er, og det er så hyggeligt. På folden er han min lille skygge, og lige så lang tid, som jeg gider at sidde derude, lige så lang tid står eller ligger han ved min side.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *