Sommerregn er dejligt

 
Det er så hyggeligt med sommerregn. Jeg elsker duften i skoven efter et regnvejr. Hestene nyder det også, både fordi det køler, men også fordi det sender insekterne i skjul så længe.

Smukke Sedoj nyder at græsse, mens det regner stille og roligt. Lagt de fleste billeder, som jeg har taget af ham her i år, viser en Sedoj med mulen i græsset. Appetitten fejler ihvertfald ikke noget, men det er jo en god ting. Jeg vil nok først blive bekymret, hvis han mistede sin sunde appetit på græsset. Og i år, kan han tåle det lidt bedre, end tidligere år

Se lige hvor søde de ser ud disse to skønne knægte. Jeg føler mig faktisk lidt heldig, at jeg sådan kan nyde deres selskab hver eneste dag i lige så lang tid, som jeg gider.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *