Når regnen stopper

Når regnen stopper og solen kigger frem oppe over skyerne, dukker den smukkeste regnbue op. Enden af regnbuen ender dog det hele forkerte sted efter min mening, for mit guld går på marken bag ved mig, og ikke dernede, hvor regnbuen ender på billedet.

Det er dog helt klart en god ting at have med sig, at uanset hvor gråt og træls det hele ser ud, så letter det på et tidspunkt, og solen titter frem. Jeg elsker duften af regnvejr – eller rettere sagt duften i skoven lige efter det har regnet. Det er lidt magisk i det øjeblik, hvor solen kigger frem og fuglene begynder at synge igen. Og det gør det ikke mindre magisk, når regnbuen så er at finde på himlen med alle dens flotte farver…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *