En dejlig julidag

Vi nyder sommeren sammen. Vi har ikke de store planer for denne sommer, så der er bare dømt hygge og kvalitetstid på sommerfolden og i skoven…

Det er lidt sjovt, når vi møder folk, der ikke kender ret meget til heste, så spørger de ofte, om Silver er Sedojs føl. Så får vi altid lige en lille snak om heste og ponyer, og at de begge to er drenge. Det er faktisk sket flere gange, at jeg må forklare, at Silver rent faktisk er voksen nu, og ikke bliver ret meget højere.

Lille søde Silver elsker at blive nusset om, og kommer altid og beder om at blive kløet og kysset lidt på. Han er absolut den sødeste lille ponyfis, som jeg har mødt.

Skønne Sedoj betyder alt for mig. Vi har fejret 20 år sammen i år, og det er helt fantastisk, at have brugt så mange år sammen med denne dejlige dreng.

Han er lidt fin ham Sille-mus. På trods af den skimlede farve, så kan jeg godt lide hans udtryk. Nu skal jeg snart have lagt mig fast for en plan for hans træning. Vi leger sammen en helt del for tiden. Små lege fra jorden og lidt tricktræning, og Silver synes det er så sjovt.

På dette billede er det tydeligt at se, at Sedoj mangler øjenvipperne på venstre øje. Dem mistede han ved et uheld, da han gik som legeonkel for en flok ungheste i et ret stort naturområde. Hvad der sket, ved vi ikke, men heldigvis skete der ikke noget med hans syn. Han mistede kun hans fine hvide øjenvipper.

Jeg har sagt det mange gange, men jeg kan godt lige sige det igen. Silver er altid min lille skygge på folden. Uanset hvor jeg er, så er han lige ved siden af. Ofte bruger han mig som hovedstøtte, men det er da godt at vide, at man altid kan bruges til noget fornuftigt.

Sedoj er kongen i mit liv, det er der ingen tvivl om, men lille Sille er helt sikkert kronprinsen. Den her bette pony-fis betyder så meget mere for mig, end jeg kan forklare med ord. Han giver så meget igen hver eneste dag. Han er en lille arbejdsnarkoman, og elsker, når jeg beder ham at lave noget og lære nye ting. Han er bare på, og er slet ikke til at stoppe igen. Og så er han bare verdens største hængetræ – min lille lommepony…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *