Hjem i løsdriften

Så blev det tid til at drengene skulle hjem på vinterfolden igen. Vejret blev langsomt dårligere, og græsset er ved at være spist. Derudover så starter en ny hverdag for mig om 2 dage, da jeg har fået nyt job, så det var bare det rigtige tidspunkt at gøre det lige nu, selv om de måske kunne have klaret den 14 dage mere på sommerfolden.

Drengene stod klar, da vi kom ud på sommerfolden. Så skulle de bare strigles, og gøres klar til turen. Sedoj blev redet af min datter, mens jeg gik med Silver. Begge drenge var absolutte stjerne, og gik igennem byen uden problemer. Min datter red Sedoj i grimen og uden sadel, og Sedoj passede bare så godt på hende.

Da vi ankom til sommerfolden, var drengene hurtige til at sætte mulen i græsset. Der var ingen tvivl om, at de vidste, hvor de var henne, så de havde ikke brug for at undersøge så meget. Men efter kort tid, blev Sille enig med sig selv om, at nu var det tid til at holde en fejre, at han var kommet hjem i løsdriften.

 
Silver viste sig frem i både den flotteste trav og galop. Sedoj stod og græssede, og blev kun lige kort bekymret, da Silver forsvandt rundt om hjørnet på egen hånd. Men han blev dog og græssede videre, da Silver snart kom susende igen.

Der er slet ingen tvivl om, at de nød at komme hjem til løsdriften og græsset. De viste det på hver deres helt særlige måde. Sedoj lyste helt op, men forblev rolig, og nød sit græs. Silver måtte simpelthen af med al sin glæde i en stort energi-udbrud. Løsdriften er strøet med halm, og om 2-3 uger, så starter vi op på wrappen. Så nu kan vinteren bare komme an, vi er klar…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *